Terapiatilan palvelut

Tarjoan monipuoliset palvelut terveytesi ja hyvinvointisi edistämiseen. Vastaanottoni sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingin Vallilassa.

Minulta saat myös lahjakortit, joilla voit ilahduttaa ystävääsi. Lahjakortti on oiva lahjaidea merkkipäiväänsä viettävälle tai muuten vain rentoutumista kaipaavalle.

Seuraavissa tiloissa suosittelen ravintoneuvontaa ja refleksologiaa

  • Stressin hoito ja uniongelmat
  • Hormonaaliset epätasapainotilat (esim. kuukautiskierron häiriöt, PMS, lapsettomuus sekä naisten ja miesten vaihdevuosioireet)
  • Ruuansulatus- ja suolisto-ongelmat
  • Ylipaino

Seuraavissa tiloissa suosittelen ravintoneuvontaa ja lisänä lymfaterapiaa tai Lymphatouch-hoitoa tai refleksologiaa

  • Reumaattiset sidekudostaudit
  • Nivelreuma (lymfaterapia nivelten tulehdusvaiheessa)

Stressin hoitomuodot

Voin auttaa sinua stressistä toipumisessa ravintoneuvonnalla ja refleksologisella hoidolla. Riittävä lepo, uni ja kehon kaikkien solujen tarvitsemat riittävät ravintoaineet auttavat stressistä toipumisessa.

Stressi on kehon yleisvaste siihen kohdistuvaan myönteiseen tai kielteiseen, fyysiseen tai psyykkiseen haasteeseen (Hans Selye). Myönteinen stressi vireyttää mieltä ja ruumista, sitä voi halutessaan vähentää ja siten se voi vahvistaa stressinhallintakykyä.

Hallitsematon kielteinen stressi on kehon voimavaroja kuluttavaa. Ihmisen ollessa voimavarojensa äärirajoilla pitkään ovat keho ja mieli jatkuvassa hälytystilassa. Seurauksena on pitkäaikaisia vaikutuksia kehon eri elinjärjestelmiin.

Biokemiallisten ja psyykkisten puskurijärjestelmien pettäminen aiheuttavat uupumisen, depression ja immuunijärjestelmän heikentymisen, minkä seurauksena on sairastuminen.

Tervetuloa vastaanotolleni

Ota yhteyttä ja varaa aikasi puhelimitse. Tervetuloa!